Uittamon ranta, Turku 22/07/2018 125€ / joukkue
Lue lisää

JBF – JunnuBeachFutis

JunnuBeachFutis on 8-13-vuotiaille junioreille suunnattu rantajalkapallo-turnaus, jossa pelataan rennolla asenteella hyvästä fiiliksestä ja kesästä nauttien. JBF on kesäkauden hauska huipennus ja syyskauteen valmistava avaustapahtuma!

Pelit pelataan 30m*15m -kokoisissa ilmatäytteisissä kaukaloissa, joka tekee hauskasta pelistä nopeatempoisen, yllätyksellisen ja runsasmaalisen. Kentällä on kerrallaan 3+1 tai 4+1 pelaajaa ikäluokasta riippuen ja peliaika ottelua kohden on 15 minuuttia. Tyttöjoukkueet voivat halutessaan ilmoittautua vuotta nuorempien sarjaan. Pelissä ei ole lisenssivaatimuksia tai -rajoitteita, pelaajat huolehtivat omasta vakuutusturvastaan.

  •  Uittamon ranta, Turku
  •  22.7.2018 10:00 – 18:00
  •  F8-D13 (2010-2005)
  •  125€ / joukkue

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu Torneopal-järjestelmän kautta. Pelaajalistat on oltava ilmoitettuna järjestelmään ennen turnausta.

Turnausmaksu ja lisäpalvelut maksetaan järjestelmästä saatavalla laskulla. Järjestelmässä voi tilata ruokailupaketteja.

Kunkin sarjan finalistit palkitaan mitalein. Parhaat kannustajat ja iloisin mukanaolo palkitaan erikseen.

Uittamon ranta, Turku

JunnuBeachFutis pelataan Ispoisten hienohiekkaisella uimarannalla Uittamolla, jonne on hyvät kulkuyhteydet, mutta melko rajoitetusti parkkitilaa. Tapahtumaan osallistuvia suositellaan käyttämään julkisia kulkuneuvoja.

Rannalla on roskien keräämisestä jokaisen rannankäyttäjän huolehdittava henkilökohtaisesti. Rannan palveluihin kuuluvat vessa, maksullinen sauna, vesipiste ja ruoka & juomamyynti.