Uittamon ranta, Turku 21/07/2019 150€ / joukkue
Lue lisää

JBF – JunnuBeachFutis

Valitettavasti turnaus on peruttu kesältä 2021 koronavirus-tilanteen vuoksi. Palaamme jälleen mahdollisesti kesällä 2022!

JunnuBeachFutis on 8-13-vuotiaille junioreille suunnattu rantajalkapallo-turnaus, jossa pelataan rennolla asenteella hyvästä fiiliksestä ja kesästä nauttien. JBF on kesäkauden hauska huipennus ja syyskauteen valmistava avaustapahtuma!

Pelit pelataan 30m*15m -kokoisissa ilmatäytteisissä kaukaloissa, joka tekee hauskasta pelistä nopeatempoisen, yllätyksellisen ja runsasmaalisen. Kentällä on kerrallaan 3+1 tai 4+1 pelaajaa ikäluokasta riippuen ja peliaika ottelua kohden on 15 minuuttia. Tyttöjoukkueet voivat halutessaan ilmoittautua vuotta nuorempien sarjaan. Pelissä ei ole lisenssivaatimuksia tai -rajoitteita, pelaajat huolehtivat omasta vakuutusturvastaan.

  •  Uittamon ranta, Turku
  •  21.7.2019 10:00 – 18:00
  •  F8-D13 (2012-2007)
  •  150€ / joukkue

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu Torneopal-järjestelmän kautta. Pelaajalistat on oltava ilmoitettuna järjestelmään ennen turnausta.

Turnausmaksu ja lisäpalvelut maksetaan järjestelmässä verkkopankkitunnuksilla tai korttimaksuna.

Kunkin sarjan finalistit palkitaan mitalein.

Uittamon ranta, Turku

JunnuBeachFutis pelataan Ispoisten hienohiekkaisella uimarannalla Uittamolla, jonne on hyvät kulkuyhteydet, mutta melko rajoitetusti parkkitilaa. Tapahtumaan osallistuvia suositellaan käyttämään julkisia kulkuneuvoja.

Rannalla on roskien keräämisestä jokaisen rannankäyttäjän huolehdittava henkilökohtaisesti. Rannan palveluihin kuuluvat vessa, maksullinen sauna, vesipiste ja ruoka & juomamyynti.