Naantali Spa 21-22/08/2020 85€/hlö (min. 10hlö)
Lue lisää

FBF – FirmaBeachFutis

FirmaBeachFutis on yrityksille ja yhdistyksille suunnattu virkistyspäivä Naantalin Kylpylässä, johon sisältyy kylpylän upeassa merenrannassa pelattava leikkimielinen rantajalkapallo-turnaus, jossa voittamista tärkeämpää on viettää rentouttava päivä arjesta poikkeavassa kylpyläympäristössä työporukassa hyvällä fiiliksellä ja rennolla asenteella. Päivään sisältyy pelien lisäksi kylpylän käyttöoikeus, ruokaa, musiikkia&meininkiä.

Pelit pelataan 25m*10m -kokoisessa ilmatäytteisessä kaukalossa, joka yhdessä epätasaisen hiekan kanssa tekee viihdyttävästä pelistä yllätyksellisen, hauskan, runsasmaalisen ja joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Huumori on taitoa tärkeämpää. Kentällä on kerrallaan 3+1 pelaajaa ja peliaika ottelua kohden on 12 minuuttia, yhteensä pelejä on joukkueella neljä.

  •  Naantali Spa
  •  21.8.2020 13:00 – 23:00
  •  22.8.2020 13:00 – 23:00
  •  8 sekajoukkuetta / päivä
  •  85€/hlö (min. 10hlö)

Ilmoittautuminen

Turnauspassi oikeuttaa pelien lisäksi kylpylän käyttöön, ruokailuun, iltaohjelmaan ja viihtymiseen. Turnausmaksu ja lisäpalvelut maksetaan järjestelmästä saatavalla laskulla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu Torneopal-järjestelmän kautta. Pelaajalistat on oltava ilmoitettuna järjestelmään ennen turnausta.

Kunkin tapahtumapäivän parhaalla meiningillä ja kannustuksella mukana oleva porukka palkitaan, joten varustautukaa päivään iloisella ilmeellä. Voittajajoukkue palkitaan pokaalilla ja erikoispalkinnolla.

Naantali Spa

FirmaBeachFutiksen tapahtuma-alueena toimii Naantali SPA, itse pelit pelataan merenrannan BeachVolley-kentällä. Kylpylän parkkipaikka on maksullinen. Tapahtumaan osallistuvia suositellaan käyttämään julkisia kulkuneuvoja.

Ennen kylpylän puolelle menoa on peseydyttävä saunakylässä.

Iltaohjelma

     Naantalin SPA
  •  23:00-02:00
  •  K-18
  •  Lauantain Turnauspassilla 0€, perjantain kävijöille keikkalippu 10€.

Tapahtuma päättyy palkintojenjakoon ja yhteisruokailuun Naantali SPAssa.