Uittamon ranta, Turku 20–21/07/2018 200 € / joukkue
Lue lisää

TBF – TurkuBeachFutis

TurkuBeachFutis on harrastelijoille suunnattu rantajalkapallo-turnaus, jossa pelataan toki voitosta, mutta rennolla asenteella hyvästä fiiliksestä ja kesästä nauttien.

Pelit pelataan 30m*15m -kokoisissa ilmatäytteisissä kaukaloissa, joka tekee viihdyttävästä pelistä nopeatempoisen, yllätyksellisen ja runsasmaalisen. Kentällä on kerrallaan 3+1 pelaajaa ja peliaika ottelua kohden on 15 minuuttia. Pelissä ei ole lisenssivaatimuksia tai -rajoitteita.

  •  Uittamon ranta, Turku
  •  20.7.2018 17:30 – 21:30
  •  21.7.2018 10:00 – 19:00
  •  Miehet, naiset
  •  200 € / joukkue

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen turnaukseen tapahtuu Torneopal-järjestelmän kautta. Pelaajalistat on oltava ilmoitettuna järjestelmään ennen turnausta.

Turnausmaksu ja lisäpalvelut maksetaan järjestelmässä verkkopankkitunnuksilla tai korttimaksuna. Turnauspassi oikeuttaa pelien lisäksi maksuttomaan sisäänpääsyyn BeachPartyihin jonon ohi turnauksen päätteeksi.

Kunkin sarjan finalistit palkitaan mitalein (max. 12kpl / joukkue). Voittajajoukkueille kiertopokaali ja VIP-kohtelu BeachPartyissä.

Uittamon ranta, Turku

TurkuBeachFutis pelataan Ispoisten hienohiekkaisella uimarannalla Uittamolla, jonne on hyvät kulkuyhteydet, mutta melko rajoitetusti parkkitilaa. Tapahtumaan osallistuvia suositellaan käyttämään julkisia kulkuneuvoja.

Rannalla on alkoholijuomien nauttiminen kielletty ja roskien keräämisestä on jokaisen rannankäyttäjän huolehdittava henkilökohtaisesti. Rannan palveluihin kuuluvat vessa, maksullinen sauna, vesipiste ja ruoka & juomamyynti.

Afterparty

Ravintola Storage on Street Foodin suunnannäyttäjä Turun keskustan ytimessä. Storagen Yläkerta on rento ja urbaani kaupunkilaisten olohuone!

BeachFutis-rannekkella koko viikonlopun ajan jonon ohi sisään ja ruuat -20% (keittiö auki klo 22, tarjous ei koske brunssia). Lauantain jatkoilla happy hour klo 24 asti ja lisäksi biitsidrinkkejä 5€ (norm. 8,5€) hintaan koko yön.