TBA Kesä 2018 TBA
Lue lisää

FBF – FirmaBeachFutis

FirmaBeachFutis on yrityksille ja yhdistyksille suunnattu virkistyspäivä Caribialla, johon sisältyy upeassa saunakylässä pelattava leikkimielinen rantajalkapallo-turnaus, jossa voittamista tärkeämpää on viettää rentouttava päivä arjesta poikkeavassa kylpyläympäristössä työporukassa hyvällä fiiliksellä ja rennolla asenteella.

Pelit pelataan 25m*10m -kokoisessa ilmatäytteisessä kaukalossa, joka yhdessä epätasaisen hiekan kanssa tekee viihdyttävästä pelistä yllätyksellisen, hauskan, runsasmaalisen ja joka sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Huumori on taitoa tärkeämpää. Kentällä on kerrallaan 3+1 pelaajaa ja peliaika ottelua kohden on 12 minuuttia, yhteensä pelejä on joukkueella neljä.

  •  TBA
  •  9.6.2017 15:00 – 01:00
  •  10.6.2017 15:00 – 01:00
  •  18.8.2017 15:00 – 01:00
  •  19.8.2017 15:00 – 01:00
  •  8 sekajoukkuetta / päivä
  •  TBA

Ilmoittautuminen

Turnauspassi oikeuttaa pelien lisäksi kylpylän vapaaseen käyttöön savusaunoineen, ruokailuun, iltaohjelmaan ja viihtymiseen. Turnausmaksu ja lisäpalvelut maksetaan järjestelmästä saatavalla laskulla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu Statbeat-järjestelmän kautta. Vanhat joukkuetiedot historiatietoineen löytyvät järjestelmästä. Pelaajalistat on oltava ilmoitettuna järjestelmään ennen turnausta.

Kunkin tapahtumapäivän parhaalla meiningillä ja kannustuksella mukana oleva porukka palkitaan, joten varustautukaa päivään iloisella ilmeellä. Voittajajoukkue palkitaan pokaalilla ja erikoispalkinnolla.

TBA

FirmaBeachFutiksen tapahtuma-alueena toimii Holiday Club Caribian saunakylä, itse pelit pelataan saunakylän BeachVolley-kentällä. Kylpylän parkkipaikka on maksullinen. Tapahtumaan osallistuvia suositellaan käyttämään julkisia kulkuneuvoja.

Pelaajien pelipassiin kuuluu kylpylän täysi käyttöoikeus koko päivän. Ennen kylpylän puolelle menoa on peseydyttävä saunakylässä. Alueella on anniskeluoikeus, joten omien virvokkeiden tuonti ja nauttiminen turnausalueella on kiellettyä.

Iltaohjelma

O’Learys on bostonilaistyylinen ruokaravintola ja sporttibaari, josta löytyy mm. karaoke ja runsas valikoima oluita ja muita virvokkeita maisteltavaksi sekä laaja kattaus urheilua screeneiltä.

Virkistyspäivän päättävässä O’Learysin iltaohjelmassa on ruokailu, palkintojenjako, live-musiikkia ja päivän tapahtumien kuvasaldoa screeneiltä.